Mine ferieplaner 2017

  • 05.06.2017, 17:07

SMÅ BYTURER
Foruten om store turer, blir det alltid litt småturer i løpet av ferien. Det å være på denne lille øya en hel sommer, er ikke akkurat veldig interresant. Jeg vil nok dermed ta noen turer til Bergen og kanskje besøke søskenbarnet mitt der. Jeg vil også veldig,veldig gjerne ta en til tattovering, så da må jeg jo vekk herfra da også.

GRILLING OG KOS
Dette punktet er vel egentlig noe som går inn i alle sin ferie. Hva er vel en sommer uten grilling? Jeg elsker lange, koselige kvelder hjemme på terrassen, eller på stranda for den slags skyld, med grillmat, litt godt i glasset, god stemning, musikk og ikke minst godt selskap. Dette ser jeg frem til!

GDANSK, 26.-29.juni
Om bare 21 dager tar jeg og to venninner av meg turen til Gdansk. Jeg har aldri vert i polen før, så jeg gleder meg sykt! Hotell og fly er bestilt, så nå er det bare å finne frem tålmodigheten og vente. Det står i hovudsak shopping på agenden, men det blir nok også litt drikking, resturantbesøk, og om været er på topp, kanskje også en tur på stranden. Jeg har jo sett bilder fra Sopot tidligere, og har fått med meg at det befinner seg flotte strender der. Etter hva jeg har fått med meg er det heller ikke lang avstand mellom desse stedene.


SARDINIA, 12.-19.juli
Altså, hvor syyykt er det ikke at jeg skal til syden!?? Det er hele elleve år siden jeg sist satt på et fly til varmere strøk, den gang Tyrkia. Egentlig skulle familien til Kroatia i fjor sommer, men den sommeren ble langt fra som forventet. Dermed bestemte vi oss i år, for å gjøre sommeren i år optimal med å bestille en ny sydentur. Etter litt undersøking forelsket vi oss alle i Sardinia, mer konkret Costa Smeralda. -Så 12.juli setter jeg meg på flyet, og er klar for en fantastisk uke på en fsantastisk nydelig plass! Can't waaait!!


DANACUP, 22.-29.juli
Bare et par dager etter flyet lander i Norge igjen, går turen til Danmark. Broren min er aktiv både i fotball og håndball, og skal derfor delta på både danacup og håndballcup. Jeg og mamma blir med som tilskuere på Dana, og drar hjem igjen da pappa og lillebror drar videre på håndballcup. Planen er da å kjøre via Sverige hjem igjen, og kanskje ta noen små-stopp på turen. 

KØBENHAVN (?)
Dette er det mest usikre punktet på denne listen, men jeg velger likevel å ta det med i håp om at det blir gjennomført. Jeg har såvidt snakket med to venninner om å ta en københavn-weekend helt i slutten av ferien. Det hadde vert en perfekt avslutning på sommeren! Jeg har alltid synst København er en fantastisk by, med både gode shoppingmuligheter og god mat. Jeg krysser fingrene for at vi får til denne turen, men som sagt er det forløpig bare snakket om.

3 Kommentarer

Hege Kristin

05.06.2017 kl. 17:26
så mange fine planer <3

Pernille

05.06.2017 kl. 17:36
Sommerferien nærmer seg, men i år har jeg ingen store planer. Blir nok noen småturer og litt sånn.

appelsinpiken

05.06.2017 kl. 18:05
Tror du kommer til å få en fantastisk sommer med slike planer ;)

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits