Brå start

  • 21.04.2017, 18:17

Hei!

Da var det endelig helg!! Tross at vi bare har gått fire dager på skolen etter påske, føles det som en evighet. Vi fikk en skikkelig brå start med prøve første time tirsdag, etterfulgt med mattetentamen i dag. Som dere sikkert skjønner er det veldig travelt på skolefronten nå fortiden, og sikten fremover ser ikke veldig mye bedre ut. Heldigvis er det ikke veldig lenge til sommerferie og friiii!! Jeg mener jeg telte meg frem til ca 37 skoledager igjen, så jeg må bare holde ut.

Selv om jeg må bruke helgen på å forberede meg til prøvemunntlig i Psykologi, var det veldig deilig å ta helg nå. Det er noe med den fredagsfølelsen man får etter å fullført en tung skoleuke. Resten av fredagen min skal brukes til en god treningsøkt, etterfulgt med taco og kos sammen med familien i kveld. Jeg skal rett og slett bruke dagen til å lade opp og samle nye krefter til å gi en ny innsats i morgen.

Ønsker dere alle en super helg ♥
 
 

 

3 Kommentarer

Marie Oma

21.04.2017 kl. 18:35
Du er kjempe flink, stå på. Heldigvis ikke lenge til sommerferie! :D

Ha en fin helg, og lykke til med psykologi prøven :)

Hege Kristin

21.04.2017 kl. 21:02
så fine bilder av deg! god helg <3

Hanne

25.04.2017 kl. 20:34
Hei! Bare lurer på om du har på falske vipper på bildene eller om det er dine egne? Veldig vakre!

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits