hjemme bra, borte best?

  • 13.04.2017, 13:56

Heihei!

I går var siste natten jeg fikk våkne i hotellsenga og spise en fantastisk hotellfrokost. Mamma og jeg har hatt noen flotte dager i stavanger, og kost oss mye med god mat, shopping, og ikke minst godt humør. Etter gårsdagens frokost tok vi turen ned i sentrum en siste gang og sullet litt rundt, før vi kjente på både kroppen og lommeboka at vi burde gi oss med å shoppe. Dermed startet turen hjemover. 

Jeg kjente da jeg satt meg inn i bilen at det vokste seg frem en stor klump i magen. Deretter kom mange negative tanker svevende inn i hodet mitt. Det var med andre ord en følelse på at jeg ikke ønsket å dra hjem igjen. Jeg kjenner det byr meg i mot å bo akkurat der jeg bor nå, rett og slett fordi jeg har for mange dårlige minner her i fra. Jeg ønsker å reise og oppleve mer, og komme meg bort fra denne lille øya, iallfall for noen år. Derfor ser jeg veldig frem til et friår, der jeg planlegger å jobbe, tjene penger, og reise. Jeg ønsker en følelse av at "borte er bra, og hjemme er best", men per dags dato er det egentlig motsatt. Selvsagt finner jeg på kjekke ting her hjemme også, men jeg tror likevel jeg ville hatt veldig godt av å kommet meg bort fra min lille hjemby i fremtiden. 


savner hotellivet allerede </3

Påsketida synst jeg egentlig er ekstra trist; butikkene er stengt, og det er lite å gjøre på. Pappa og lillebror er reist vekk, så jeg og mamma får enda flere "mor-datter-dager". Vi har blant annet planer om å gå på fjelltur, trene, lage oss god mat, se film og kose oss med påskeegg. Så jeg får gjøre mitt beste og prøve å nyte påsken så godt jeg kan her hjemme. 

Ønsker dere alle en super påske!

 

 

2 Kommentarer

Anette Vedøy

13.04.2017 kl. 14:15
Så koseleg med mor-datter tid! God påske :D

Laurie Deline

13.04.2017 kl. 17:14
Fina <33 Ha en fin dag videre :D

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits