dag to i stavanger

  • 11.04.2017, 20:10

Heihei!

Så langt har det har vert to fine dager i stavanger, tross at været ikke har vert helt supert. Både dagen i dag og gårsdagen ble brukt til shopping og café kos, som var utrolig koselig det! Men når man går rundt hele dagen lang (i dårlige sko) og trakker blir man etterhvert skikkelig sliten. Det meste av dagen brukte vi på kjøpesenteret "Kvadratet", og dum som jeg er fikk jeg med mag mamma ned i byen etterpå selv om jeg merket på kroppen jeg var nokså sliten. Dette førte til enda mer trakking, og vi ble enda mer slitne. Så tilslutt tok vi endelig tok til fornuft og gikk tilbake til hotellet. Denne turen må nok være den lengste noen gang. Iallfall føltes det slik. Da vi ankom hotellet var det første vi gjorde å slenge av oss vonde sko, og legge oss i hotellsenga, og her har vi lugget siden da. Nå tenker jeg og psyke meg opp og gjøre litt matte, før vi avslutter kvelden med god mat på en eller annen resturant.


 

♥♥♥♥♥♥

 

 

 

2 Kommentarer

Victoria Larsen

11.04.2017 kl. 21:30
Så koselig! Fine bilder :D

Vilde

12.04.2017 kl. 11:59
Off blir alltid en litt dårlig opplevelse når man blir såå sliten selv om man har gjort masse koselig. Håper dere får en fin dag i dag :D

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits