hello stavanger!

  • 10.04.2017, 20:35

God kveld, kjære dere♥

I morges satt jeg og mamma oss i bilen, pakket og klar for å tilbringe to dager på hotell i Stavanger. I og med det er ferie, pappa og lillebror skal på håndballcup i Danmark, og det er lenge siden vi sist har hatt en "mor-datter-tur", utnyttet vi da sjansen til å reise nå. Som dere vet feiret jeg bursdag på lørdag, og fikk da mange fine gaver, inkludert champagne. Vi fant ut at det ville være gøy å feire litt på hotellet, så champagnen ble da med i kofferten.fornøyde med både champagnen og hotellet

Etter innsjekking på hotellet gikk vi ned til sentrum for å shoppe. Dum som jeg er valgte jeg å gå ut med skjørt og bomberjakke. Jeg så sola jeg, og tenkte ikke tanken på at det faktisk var kaldt ute og at det var fare for regn. -Og jammen var det kaldt, og etter en stund høljet regnet ned. Jeg skal si dere at jeg tilslutt var både våt og kald. Jaja, regnet forsvant nå etterhvert, og koste oss gjorde vi uansett.


Jeg fikk shoppet meg en​ del nye ting, som jeg ønsker å vise dere senere. Zara er jo for ikke så veldig lenge siden kommet til Stavanger, og de fleste av innkjøpa mine var herfra. Etter timevis med shopping tok vi oss en lunsjpause på "Steam", der vi fikk servert kaffe og et utrolig godt rundtykke med brie-ost og salami. Noe av det beste jeg har spist!


Nå ligger jeg og mamma slengt i sengen på hotellet, med hvert vårt glass champagne. Dagen skal snart avsluttes med et lite besøk på egon for å spise litt god middag, før resten av kvelden skal tilbringes på hotellet, med god tv-underholdning og kanskje litt godis og brus.
 

Ønsker dere en super mandags kveld! 

2 Kommentarer

Pernille

10.04.2017 kl. 20:45
Så koselig å dra på tur sammen. Og så fine bilder :) Kos dere masse.

Hege Kristin

10.04.2017 kl. 21:20
så koselig! fint antrekk <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits