7 ting dere kanskje ikke vet om meg

  • 06.04.2017, 18:49

Jeg blir fasinert av astrologi. Jeg har alltid hatt en spesiell interesse for alt fra stjerner, planeter, og horoskop å gjøre. Jeg elsker å gå ute på mørke kvelder, og se stjernene blinke ned til meg. Jeg vet ikke hva det er, men det gir meg en slags "indre ro". Også horoskop er jeg skikkelig opptatt av. Så og si hver eneste dag er jeg innom å leser horoskopet, og det verste er at det som oftes stemmer overens med hvordan dagene mine er. Det kan gjerne være at dette bare er ren fantasi fra forfatteren sin side, men at det stemmer såpass bra, og såpass ofte får meg til å tro det ligger en sannhet bak dette med stjernetegn.

Jeg kan sitte for meg selv å reflektere over alt fra a til å. La oss ta stjernene som eksempel. Når jeg går ute, kan jeg begynne å tenke og reflektere over alt fra hvordan stjernene virkelig ser ut, hvordan de ble til, og hvordan det har seg at de er plassert akkurat som de er. Slik kan jeg sitte med meg selv og diskutere om alt mulig. Jeg kan vel kort sagt si jeg er nyskjerrig, og ønsker å vite hvordan alt er helt i minste detalj.Jeg har en form for klaustrofobi. Selve diagnosen "klaustrofobi" har jeg ikke. Likevel føler jeg ubehag å være inne i små, tette rom med mange folk. Jegg unngår for eksempel heis uten vindu, solarium liker jeg ikke, og jeg liker ikke særlig godt å sitte i fly heller.

Jeg liker å slappe av, men blir fort rastløs. Noen personer kan være sammen med mennesker flere dager i strekk uten å bli en smule lei. Jeg derimot blir veldig fort sliten, og trenger litt mer tid for meg selv. Ikke missforstå; jeg elsker å være sosial, men jeg trenger likevel litt "me-time" innimellom. Men å sitte inne hele dagen klarer jeg likevel ikke. Noe må jeg gjøre hver dag. Det kan være å gå en tur, trene, eller bare kjøre litt. Ut av huset må jeg hvertfall en gang i løpet av dagen.


Jeg er redd for å bli syk, og gir meg selv de verste "diagnosene". Får jeg blåmerker på kroppen, tenker jeg med en gang det er kreft. Får jeg vondt i magen, har jeg blindtarmbettennelse. Har jeg vondt i armen, har jeg hjerteinfarkt. You name it. Slik holder jeg på, hver gang jeg kjenner noe ikke er helt som det skal. Jeg tror særlig dette ble verre etter jeg begynte å bli friskere fra anoreksia. Det var da det plutselig gikk opp for eg hvor syk jeg var, og det satt nok en støkk i meg. Jeg er nå livredd for å gå gjennom noe så alvorlig igjen.
Jeg blir utrolig lei meg av urettferdighet. Jeg er som oftes en glad og optimistisk jente, men når det kommer til urettferdighet klarer jeg ikke annet enn å bli lei meg. Hva sort av urettferdighet dette gjelder, spiller for meg ingen rolle. Men at folk skal bli behandlet annerledes av andre av en eller annen grunn er for meg ikke akseptabelt. Jeg kjenner jeg blir lei meg av tanken.

Jeg er overtroisk. Jeg tror på alt fra spøkelser, en gud, og spådommer. En ting jeg hverfall er ganske sikker på er at det finnes noe mellom himmel og jord.

 

 

 

4 Kommentarer

Sølvi Birgitte Wærness

06.04.2017 kl. 19:00
Så fint innlegg :) Visste ingenting om deg, men kjekt med slike innlegg ;)

kristinee

08.04.2017 kl. 11:03
Sølvi Birgitte Wærness: Tusentakk :D

Hege Kristin

06.04.2017 kl. 19:03
gøy å bli bedre kjent med deg :D

jeg også er veldig flink å gi meg selv ''diagnoser'', tror alltid at det er noe alvorlig når jeg kjenner noe ikke er som det skal!

kristinee

08.04.2017 kl. 11:02
Hege Kristin: så kjekt du likte innlegget :D Haha, bra jeg ikke er den eneste!

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits