Min mars

  • 02.04.2017, 23:02

Hei dere!

Nå er det faktisk alt blitt 2. april, og vi nærmer oss påske. Og etter påske er det ikke lenge til eksamen, og etter eksamen er det ikke lenge til sommerferie(!!). Herregud så fort tiden går. Jeg følte nettopp familien satt samlet rundt middagsbordet med mye god og fet julemat på bordet. At det faktisk er hele 4 måneder siden er jo helt sykt. Det gjør ikke meg noe at tiden går fort, fordi jeg elsker virkelig sommertid. Jeg føler at når vi har kommet så langt som til april, er det ikke lenge igjen til sommerferie og friii.

Mars har alt i alt vert en super måned for min del. Jeg har fått vert med mennesker jeg trives godt med, og har gjort ting jeg liker å gjøre. Jeg har tilogmed klart å nådd to av målene mine!! Men livet er ikke bare bra hele tiden, så selvfølgelig har jeg hatt ett par nedturer også. Desse negative tingene har jeg bestemt meg for å legge bak meg, og isteden fokusere på alt som har vert bra. Tenkte dermed å oppsummere mine høydepunkter i måneden som gikk med noen bilder. Enjoy♥


// Feiret bursdag sammen med Karoline // Hadde to koselige resturant besøk med fantastiske venninner!


//Var på en liten shoppingtur i Haugesund sammen med mamms // Fikk nye sko i posten♥♥ // Mye kos med vb hund


//Endelig litt sol og varme!! // Fikk ny header på bloggen.


//Hadde en koselig klassetur til Bergen der vi besøkte museum, gikk på kafè, shoppet og koste oss.


//Fyllte 18 år (!!!), fikk lappen, og hadde en super dag med gode venninner.


//Reiste til Bergen med to venninner, og fikk tatt min aller første tatovering!! Jeg er så utrolig fornøyd, og angrer ikke et sekund. Les om betydingen av tatoveringen her.

 

Hvordan har deres mars vert?♥

 

 

2 Kommentarer

Hege Kristin

02.04.2017 kl. 23:07
så ut som en fin måned! <3

Victoria

02.04.2017 kl. 23:34
Kjempe fine bilder!! Ser ut som en fin måned du har hatt :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits