Gårsdagens 18års feiring

  • 02.04.2017, 13:16

Hei!

Da er det søndag igjen gitt. Føler alltid helgene går så fort (dessverre), men det er vel kanskje bare et tegn på at jeg har det gøy? Særlig denne helga har sust forbi; fredagen min tilbrakte jeg for det meste i Bergen med to venninner og tok tatovering, og i går tilbrakte jeg kvelden min sammen med herlige jenter og feiret beste Luna som er 18 år i dag!! 

Helt ærlig er jeg ikke en veldig "pary-person", men når jeg først kommer i gang blir det alltid like gøy, særlig sammen med så flotte mennesker! Bursdagen begynte klokken syv med tapas og godteri, og varte til langt ut på natt. Jeg er ikke vant med å være så lenge oppe, så klokken 2/3 kom jeg hjem, og slokna med en gang.

fineste 18-åringen♥

Dagen i dag er jeg derimot nødt til å bruke litt mer produktivt. Så nå har jeg funnet frem biologinotatene mine på hele 23 sider, og prøver å psyke meg opp til å begynne å lese. Jeg får prøve å motivere meg selv med at det bare er en uke igjen før påskeferie!!

Ønsker alle en finfin søndag!

 

2 Kommentarer

Hege Kristin

02.04.2017 kl. 13:27
så fine bilder :D

lisarorvik

02.04.2017 kl. 13:38
Så gøy, fine bilder av dere :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 18 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits