Min 18 årsdag- time for time

  • 30.03.2017, 17:09

Hei!

Dette er det første innlegget jeg skriver som "voksen". På tirsdag fylte jeg 18 år, endelig!! Dagen gikk i ett fra morgen til kveld, og jeg har derfor ikke hatt tid til blogging i det hele tatt. Tenkte derfor å oppsummere dagen min i ett innlegg for dere.

07.00 Dagen startet med at mamma hadde stelt i stand en kjempe god frokost, med både flagg og gaver på bordet. At de orket og stelle i stand en slik frokost klokka syv på morgonen skjønner jeg ikkje, haha. Men jeg satt iallfall uendelig stor pris på det!08.00: Jeg kom på skolen og ble møtt med mange gratulasjoner og bursdagssang. Egentlig er jeg ikke en type som liker mye oppmerksomhet, men samtidig blir jeg glad av å se at så mange bryr seg om meg.

09.10: Første time på skolen var ferdig, og mens jeg og Silje hadde hatt en tur på toalettet og gikk tilbake til klasserommet ble jeg overrasket av noen venninner med bursdagskort, ballonger, sang og kake. Jeg er så takknemlig for å ha så gode venninner♥


 

10.30: Jeg var pissnervøs på oppvarmingstime før selve oppkjøringen. Så nervøs som jeg var denne dagen tror jeg aldri jeg har vert før.

11.25: Jeg gjorde meg klar til selve oppkjøringa, og var mer nervøs nå enn tidligere. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å holde oppkjøringsdatoen hemmelig, tilfelle jeg skulle stryke, men de som kjenner meg vet at jeg ikke klarer å holde slike ting hemmelig. Dermed hadde jeg gått rundt og sagt til alle at jeg skulle ta lappen, noe som egentlig bare gjorde at jeg ble tusen ganger mer nervøs. 

12.30: Oppkjøringa var ferdig, og jeg BESTOD!! Da jeg hørte sensoren si "Prøven er bestått", ble jeg så utrolig letta, og ikke minst utrolig glad! Likevel kunne jeg ikke forstå at "lille meg" hadde lappen og kunne nå kjøre bil helt alene.15.00: Skolen var ferdig og jeg gikk hjem og slappet av med serie og litt mat. Jeg var helt tom da jeg kom hjem. Selvom det å få lappen gjorde dagen perfekt, kjente jeg hvor mye energi alt dette med oppkjøringa hadde tatt fra meg. 

16.00: Jeg satt meg alene i bilen for første gang og kjørte å hentet venninnene mine Annie og Luna. I og med sola skinte for fullt og temperaturen var nokså bra, kjørte vi og fant oss et fint berg å sitte på nær sjøen. De hadde med ballonger og gave, og vi hadde kjøpt med oss både bær, godis og brus. Før vi visste ordet av det hadde vi vert her i flere timer. Da vi satt ved sjøen og kjente at sola varma fikk jeg skikkelig sommerfølelse, så deilig!19.00: Vi kjørte en liten tur, før jeg gikk hjem og slappet litt av.


20.00: Sammen med familien, og besteforeldre gikk jeg ut og spiste en herlig middag. Det var virkelig en god avslutning på en super dag, med gode samtaler, god mat og flotte gaver. 

 

Jeg vil takke alle dere som var med å gjøre 18-års dagen min helt perfekt! Setter så stor pris på dere alle♥

 

 

4 Kommentarer

M

30.03.2017 kl. 17:28
tok du med automat?grattis:)

kristinee

30.03.2017 kl. 17:44
M: nei, jeg tok med manuell :) Tusentakk!

Hege Kristin

30.03.2017 kl. 20:59
gratulerer! <3

elisebr

31.03.2017 kl. 16:39
Så koselig bursdag :) Gratulerer med dagen på etterskudd :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits