Uken som gikk...

  • 26.03.2017, 15:22

Ukens beste dag... Fredagen var nok den beste dagen denne uka. Vi hadde fagdag historie på skolen, og klassen tok dermed turen til Bergen for å besøke noen museum. Selve turen på museum var ikke så veldig gøy i seg selv, men det vi gjorde utenom var derimot veldig koselig. Mellom besøkene på museumene fikk vi gå litt rundt i Bergen for oss selv, shoppe litt og spise en god lunsj. Da de fleste etterpå reiste hjem, valgte jeg og noen venninner å bli igjen, for å få enda litt mere til til shopping. Vi koste oss og hadde det veldig gøy, men jeg kjente jeg var nokså sliten når jeg kom hjem etter over 12 timer i Bergen!


Ukens nedtur... Det er vel ingen andre nedturer enn at det nå fortiden er ganske stressene på alle områder, særlig på skolen. Men, det er slik det er og jeg prøver å la være å klage for mye over det.

Ukens film/serie...  Er det andre enn meg som ble sykt glad når "Jenter" begynte igjen på nrksuper? Haha. Frem til nå har jeg sett hver episode, og synst det er skikkelig gøy.


Ukens cravings... I'm totally in love with IFA! Haha, yes, er blitt helt hekta på ifa. Har forsåvidt vert det en god stund, men særlig den siste uka tror jeg inntaket har vert litt for stort. Det er blitt slik at det er mer vanlig at jeg går rundt med ifa i lomma, enn uten,-bare spør vennene mine. Må nok jobbe med å minke inntaket litt etterhvert, tenker jeg.

Ukens innkjøp... Jeg og mamma hadde en rask tur til Haugesund i går. Mamma skulle kjøpe seg noe, og vi skulle kose oss med lunsj. Jeg derimot hadde ingen plan om å kjøpe meg noe, heller motsatt. -Men når jeg ser noe jeg virkelig har lyst på, klarer jeg ikke bare å la være. Tro meg, de gangene jeg har latt være har jeg angret meg i hjel etterpå. Jeg fikk derfor kjøpt meg en super fin bomberjakke på h&m. Tross at jeg brøt mitt eget løfte som var å holde meg unna shopping, må jeg innrømme jeg ikke angrer på en eneste krone, haha.


Ukens lille hverdagsglede... Å endelig nå målet mitt om å gå 10 kg opp i vekt! Dette er noe jeg lenge har jobbet for, så det å endelig komme hit var en stor seier!

Akkurat nå... Sitter jeg å prøver å få kontroll på vektorer i matematikk. Vi har fremdels ikke helt kontroll, og prøven er allerede i morgen, så jeg har mye arbeid å gjøre!

 

Hvordan har deres uke vert?

4 Kommentarer

Victoria Larsen

26.03.2017 kl. 16:58
Kjempe fine bilder :D

Hege Kristin

26.03.2017 kl. 17:41
så fin uke!

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃

Iselin Renée

26.03.2017 kl. 21:03
Flott oppsummering :)

Marie Oma

27.03.2017 kl. 20:23
Kjekt innlegg med masse fine bilder! Ønsker deg en fortsatt fin mandag :-D

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits