so little time, so much to do

  • 25.03.2017, 17:36

Hei, og god lørdag kjære dere!

I dag er det en skikkelig typisk "vestlands-dag", med mye regn og dårlig vær. Jeg og mamma startet dermed dagen med en liten kjøretur til Haugesund, der vi spiste lunsj og handlet litt. Koselig tur var det, selvom den ikke varte så lenge. På mandag har vi matteprøve, og mye øving gjenstår. Dermed var vi veldig effektive og kom oss fort hjem igjen. Nå sitter jeg med mattebøkene framfor meg og prøver å lære meg om vektorer.  


Jeg har så mye som skal gjøres fortiden, og så knapp tid. Noen dager kunne jeg ønsket varte noen timer lenger, slik at jeg for en gang skyld kanskje hadde fått tid til alt jeg ville gjort. Jeg er ikke en slik person som klarer å gjøre så mange ting på en gang heller, noe som ikke gjør problemet noe mindre. Nesten helt frem til påsken har jeg fullt program, hver eneste dag, og får likevel ikke gjort alt jeg skal.Jeg har en tendens til å plassere bloggen på hylla med en gang jeg blir kastet ut i travle perioder. Selv om jeg hver eneste gang prøver å stoppe meg selv, så blir den lagt vekk. - Meen jeg elsker og blogge, og kommer ikke til å slutte uansett! Jeg skal prøve å skjerpe meg, men mer kan jeg ikke gjør. Ønsker alle en suuper lørdag♥

3 Kommentarer

Victoria Larsen

25.03.2017 kl. 18:03
Så fint antrekk :)

lisarorvik

25.03.2017 kl. 18:08
Kjempe fint antrekk og bilder :)

Pernille

25.03.2017 kl. 18:18
Jeg kjenner på det selv. Skulle så gjerne hatt mere tid. Ganske mye mer tid også :) Ønsker deg en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits