Uken som gikk...

  • 20.03.2017, 14:11

Ukens beste dag... Jeg tror jeg må si lørdagen var ukens beste dag. Sammen med mine flotte venninner startet jeg dagen med en koselig lunsj. Tida fløy forbi, og plutselig hadde vi suttet i to timer. Da jeg kom hjem fikk jeg unnagjort litt skolearbeid, før jeg på kvelden finn besøk av Åse. Vi fikk servert hjemmelaga pizza av mamma, og koste oss i sofaen med god underholdning og litt godis. Til tross for litt skolearbeid, var det en veldig vellykka dag! 
Ukens nedtur... Etter å ha opplevd livet på det verste, merker jeg at jeg mer sjeldent regner noe som "nedturer" lenger. Selvfølgelig har jeg noen dager som er dårligere enn andre i løpet av en uke, men jeg føler bare det blir for dumt å klage på slike småting når jeg vet det kunne vert verre.

Ukens sang...  This one's always hard.- Men jeg tror jeg må si TG4M, av Zara Larsson. Zara skuffer alltid, og hver sang hun kommer ut med er så og si like god, spør du meg.Ukens cravings... Alfalfa spirer. Om dere ikke vet hva det er, så er det noen spirer man bruker som tilbehør på pålegg og lignende. Haha, det er nok en veldig merkelig ting å være hekta på, men slik er det. De to siste besøkene jeg har hatt på butikken, har det vært tomt, og det er jo nesten krise for meg, haha.

Ukens innkjøp... Denne uken tror jeg det må være en svart bluse jeg kjøpte på h&m her om dagen. Tross at den er litt kald å ha på seg enda, elsker jeg den!


bluse fra h&m
 

Ukens lille hverdagsglede... Jeg og mamma har bestilt hotell i Stavanger i Påskeferien. Jeg tror vi begge er like klar for noen dager med shopping, spa og avslapping, i vakre Stavanger♥

Akkurat nå... har jeg kommet hjem fra skolen, og har fullført den kanskje tyngste dagen i uka. Heldigvis hjelper det litt at vi har fri siste økt- for selvom vi har nokså tøffe fag, føles ikke dagen like tung når vi ikke har full dag. 

 

Hvordan var deres uke?

8 Kommentarer

Victoria Larsen

20.03.2017 kl. 14:20
så koselig innlegg. Jeg ønsker deg en flott mandag :-)

Marie Oma

20.03.2017 kl. 14:35
Høres ut som du har hatt en fin uke! :) Ønsker deg en fin mandag og la denne uken bli minst like bra! :-) Så fint blogg design du har fått deg!

Emilie Skaget

20.03.2017 kl. 15:17
Så herlig innlegg :-) Uken min var egentlig veldig fin! Selvom jeg hadde mye skolearbeid så gikk den relativt fort. Håper du får en fiiin mandag ettermiddag og at uken blir fin <3

Hannehm

20.03.2017 kl. 21:38
så herlig :D har hatt en litt tøff uke, så nå ser jeg fram til en ny uke!

kristinee

21.03.2017 kl. 09:29
Hannehm: Uff, så kjipt da! Håper denne uken blir bedre <3

isabel

21.03.2017 kl. 08:53
så UTROLIG fin du er på håret - det kledde deg noe helt vilt..!!

kristinee

21.03.2017 kl. 09:31
isabel: åå tusentakk! Så utrolig koselig å høre<3

Marianne

23.03.2017 kl. 16:24
Elsker deg og bloggen din, legg ut mer!😊

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits