4 ting jeg ser frem til i mars

  • 06.03.2017, 19:01

♥Veninnetur til Stavanger
18.mars tar jeg og to venninner turen over til Stavanger. Vi har bestilt hotell, og er klar for to flotte dager med shopping, god mat og kos. Jeg ser virkelig frem til å komme meg litt vekk fra lille Stord for en stund! Jeg har et håp om at temperaturen blir en smule høyere, og at sola gjerne titter frem. Alt blir på en måte kjekkere da!

♥18-års dag
Når mars måned nærmer seg slutt kommer dagen jeg har sett frem til så lenge jeg kan huske. 28. mars fyller jeg 18 år(!!), wææ. Det har på en måte ikke helt gått opp for meg at denne dagen nærmer seg, og at jeg snart kan kalle meg "voksen" og "selvstendig". Det blir nok litt uvant i starten, men jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg helt sykt!♥Få lappen (foråpentligvis)
Jeg er nå ferdig med alt av obligatoriske kjøretimer, og teorien er i boks. Nå gjenstår bare selve oppkjøringen. Sist kjøretime jeg var på fikk vi bestilt oppkjøringsdato, og det var da jeg kjente nervene kom snikende. Tenk at jeg snart (forhåpentligvis) kan sette meg i bilen uten noen i sidesetet, og kjøre. Jeg både gruer meg og gleder meg til denne dagen. Jeg kan vel ikke gjøre annet enn å krysse både fingrer og tær og håpe på det beste. 

♥Ta tatovering
Yes, that´s right! Jeg utnytter virkelig det å være 18 for fullt, altså! Jeg har reservert time til tatovering hos Leading light i Bergen helt i slutten av mars. Det blir ikke store tatoveringen, men jeg ønsket og ta en liten, betydningsfull tatovering. Helt konkret hva jeg skal tatoverer blir en hemmelighet frem til den er tatt! Jeg har drømt om tatovering en god stund nå, så det blir kjekt å endelig få drømmen oppfylt.

Har dere noe dere ser frem til i mars?
 

4 Kommentarer

Hege Kristin

06.03.2017 kl. 19:33
så mye fint du har å se fram til <3

Pernille

06.03.2017 kl. 19:44
Fine ting å se frem til denne måneden. Selv vet jeg ikke helt hva jeg ser frem til denne måneden, så får ta dagene som dem kommer :) Ha en flott kveld!

SaraAlexandra

06.03.2017 kl. 20:12
Mye å se frem til du da :) Husker selv hvor stort det var å fylle 18! Jeg ser frem til å endelig få bebbi ut av magen min å kunne holde hu :) Ellers har jeg bursdag 13/03 også, men siden jeg fyller 27 så er det ikke en big deal :)

Emilie Skaget

06.03.2017 kl. 22:32
Herregud, for en drømmemåned du skal ha da!! Kos deg :-)

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits