simple, but stylish

  • 09.02.2017, 15:31i like it simple.

Hei dere!

Jeg har ikke rukket å stukket innom før nå, rett og slett fordi jeg har suttet konstant med skolebøkene fremfor meg. Denne uken har virkelig gått i ett, og jeg kjenner på kroppen min nå at det skal bli godt med helg i morgen. På ukens agenda har jeg hatt 3 prøver, alle i avsluttende fag, og to av dem på samme dag. Dere kan vel da forstå at det har vert nokså travelt? Heldigvis er jeg nå ferdig med 2/3 prøver. Etter skolen i morgen kan også ukas tredje og siste prøve strykes av agendaen, og jeg kan ta helg med god samvittighet. 

På tunge dager, som denne, kan virkelig litt inspirasjon gjøre det bedre. Jeg har derfor plukket ut noen antrekksbilder, som jeg ønsker å dele med dere. Jeg vil si stilen min er ganske variert, men en ting som er sikkert er at jeg liker det enkelt og stilfult! Desse antrekkene inspirerte iallfall meg. Ønsker dere en fin torsdag!

4 Kommentarer

Iselin Renée

09.02.2017 kl. 16:07
Så fin inspirasjon :)

Victoria

09.02.2017 kl. 17:30
Utrolig stilig!! :)

Vilde

09.02.2017 kl. 21:05
ååh elsk på disse bildene! <3

LifebyCamilla

13.02.2017 kl. 13:25
Er SÅ glad for at jeg er ferdig med prøver og det som følger med. Nå har jeg bare en eksamen og en obligatorisk oppgave som skal bestås. Ikke at det er bare-bare, men da er det ikke såå mye på samme dag iallefall! Håper prøvene gikk bra :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits