Kjære 2016, gi slipp på meg

  • 01.01.2017, 14:25

HAPPY NEW YEAR!

Endelig er 2017 her, og jeg må si jeg føler meg veldig lettet og stolt. Selv om det ikke en gang har gått en dag siden det forgje året, føles det som alt vondt som skjedde i fjor er så lenge siden. Alt føles som en fjern fortid, og jeg har vendt blikket fremover. Jeg skal prøve mitt beste å la fortid være fortid, men jeg vet dette ikke kan skje over en natt, selvom vi har bikket over i et nytt årsskifte. Lekser, falske venner, en forkjølelse, og kviser kan man nokså raskt kvitte seg med, om man legger inn en innsats. Men vonde minner er vanskligere å bli kvitt. Uansett hvor mye vi prøver å viske dem ut, og skyve dem vekk fra oss, så blir de værende.  Det er som om de er klistret fast i hjernen, og vil ikke forlate plassen sin. Det tar tid å fjerne all limen, for den er så sterk, og når jeg har fått fjernet det meste av den, vil det bli værende limrester en god stund videre, og det vil ALLTID stå igjen noen arr og merker etter der limen var. Slik er det med de vonde minnene. Det vil aldri gå ann å glemme slike opplevelser hundre prosent, for det vil alltid henge litt igjen. De blir aldri helt borte. 


Men i 2017, skal jeg prøve å få fjerne mest mulig av denne limen. Jeg skal skrape bort litt etter litt, ved å lage meg mange gode nye minner med mennesker som gjør meg glad. Jo flere gode minner jeg lager, jo mer vil de vonde minnene dekkes over. Jeg tror jeg nå etter året som gikk, har funnet meg slev. Jeg vet selv hva som skal til for å gjøre meg glad. Jeg vet hvem jeg er. Jeg vet hva behova mine er. Jeg er blitt flinkere til å sette pris på små ting. Likevel kjenner jeg meg såpass at jeg trenger å oppleve verden i et større perspektiv. Jeg trenger å reise, og komme meg bort fra Stord, gjerne bort fra Norge også. Dette ønsker jeg å gjøre med mine gode veninner, og min fantastiske familie. Jeg har bestemt meg for å tilbringe tid med de jeg virkelig vet bryr seg om meg. Jeg skal ikke bruke så mye tid og energi på å få alle til å like meg- for det går ikke. Jeg kan ikke få alle til å like meg. Jeg vil heller bygge videre og ta vare på vennskap jeg har, og om det dukker opp nye vennskap så tar jeg gjerne i mot dem også.


Så kjære 2016, gi slipp på meg. Jeg trenger ikke å bære minner fra dette året med meg videre. Jeg er fast bestemt på å klare å lage mange fantastiske nye minner, uten å bygge videre på fortiden. Jeg ønsker en ny start, med blanke ark, så vær så snill 2016 gi slipp på meg. Likevel vil jeg bare si en ting til deg 2016; All den smerten du har påført meg, har gjort meg sterkere. All negativitet og pesimisme du har ført til, har gjort meg mer positiv og optimistisk. Alle hinder du har sutte opp for meg, har fått meg til å tenke lenger for å komme over dem. All sorg du har gitt, har fått meg til å sette pris på små gleder. Du har også fått meg til å innse hvilke venner som alltid er der og stiller opp for meg, og hvem som ikke er ekte. Du har rett og slett gjort meg til et bedre menneske. Du har gjort meg til den jeg alltid kunne ønsket jeg var. Jeg er nå blitt veldig trygg på meg selv, jeg er blitt lykkeligere, jeg er blitt sterkere, og jeg kjenner meg selv og mine egne behov. Men nå som jeg allerede er blitt denne nye personen, trenger jeg ikke deg lenger. Gi slipp.

 

1 Kommentar

Ariel C

01.01.2017 kl. 14:53
Så trist at du har så mange dårlige minner fra året som var, håper du får det bedre fremmover, fine deg <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits