Om ni dager..

  • 23.11.2016, 09:10

..reiser jeg til London!! Æææ

Det har alltid vert en drøm for meg å reise til London, og ut av Norge generelt. Som allerede nevnt titusenvis av ganger tidligere har jeg hatt flyskrekk i veldig mange år, og har derfor ikke vert i nærheten av et fly på åtte år. Jeg kan ikke engang huske at jeg har suttet i et fly. Så det at jeg nå skal fly er veldig stort for meg! Jeg må si jeg gruer meg, veldig, for jeg vet ikke hvordan jeg vil reagere når jeg setter føttene mine inn i flyet. Jeg vet ikke om det vil gå fint, eller om jeg vil få helt panikk. Men innerst inne vet jeg (håper jeg) at flyturen vil gå helt fint, og at vi vil få en super tur. Som dere vet ble ikke denne sommeren slik jeg forventet, og både sydentur og andre småturer måtte avbestilles, og det vil jeg absolutt ikke skal skje igjen. Jeg har fått nok av nedturer, og jeg vil nå oppleve noe positivt, for det er lenge siden!


Før jeg kan begynne å tenke på London for fullt, må jeg bli ferdig med de siste prøvene, mattetentamen og kjemiprøve. Heldigvis er de verste prøvene fullført før vi reiser, slik at turen virkelig kan nytes for fullt.

Jeg blir forresten veldig glad om noen av dere har vert i London tidligere, og har noen gode tips å komme med. Ingen av oss har tidligere vert i London, og vet derfor ikke helt hvor det er best å shoppe, spise, og lignende. Setter derfor veldig stor pris på tips!

Ønkser dere en flott onsdag!

4 Kommentarer

Victoria Larsen

23.11.2016 kl. 11:50
ÅH, så heldig! Masse god tur til den fantastiske byen :-D

Marie Oma

23.11.2016 kl. 12:56
Så utrolig kjekt. Dette fortjener du virkelig! :) God tur og kos deg mye! Jeg har heller aldri vert i London.. Så tips kan jeg dessverre ikke komme med.

Ønsker deg en fortsatt fin dag! <3

Synne H

23.11.2016 kl. 23:03
Jeg ville anbefalt dere å dra på musikal! Jeg har sett Thriller, Mamma Mia og Les Miserables - og alle var helt fantastiske! Anbefaler også London Eye og alle andre obligatoriske tursitattraksjoner :-)

Mine favorittbutikker i London er Topshop, forever21, Debenhams, Urban Outfitters og selvfølgelig victorias secret.

Jeg håper at du får en SUPER tur, og lykke til med flyturen ♥

LifebyCamilla

25.11.2016 kl. 09:24
Det kommer til å gå så fint :D London er så vakkert, så det kommer til å bli en finfin tur!

Skriv en ny kommentar

Om meg

kristinee

Hei! Mitt navn er Kristine Lunde Flotve. Jeg er en 17 år gammel jente om kommer fra en øy utenfor Bergen. På bloggen min kan dere lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Håper dere vil følge meg videre!

SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits